• januari 29, 2020
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Packaly werkt sinds oktober vorig jaar al samen met Decathlon in Utrecht, waarbij bestellingen van de sportketen binnen een uur door Packaly worden bezorgd. De bezorgdienst zegt na deze ‘succesvolle pilot’ zijn dienst voor elke winkelier beschikbaar te maken. Dit meldt RetailNews.

Packaly zegt zijn platform voor de retailer zo te hebben ingericht dat er binnen enkele minuten een nieuwe verzending kan worden aangemaakt. “Daarnaast brengen we geen opstartkosten in rekening, waardoor er geen investering nodig is en de service ook haalbaar wordt voor de lokale winkeliers”, zo laat Packaly weten. Elke aangesloten winkelier krijgt een eigen online-omgeving waarin twee verschillende bezorgopties mogelijk zijn. Voor klanten die iets direct willen ontvangen is er een zestig minuten-optie, maar avondbezorging is ook mogelijk.

Packaly startte deze zomer met zijn bezorgdienst in Utrecht. Retailers kunnen de bezorgdienst integreren in hun webwinkel en aanbieden in het afrekenproces. De producten worden dan door de dienst binnen een uur met de fiets bij de klant bezorgd. Het bedrijf zegt plannen te hebben om de komende maanden de activiteiten naar andere steden uit te breiden.

Bezorgdiensten die per (bak-)fiets pakketjes bezorgen groeien hard. In Gouda rijdt een grote bezorgfiets rond van Bezorging Zonder Zorgen. Ook DHL zet bezorgfietsen in, zoals op de foto in het centrum van Amsterdam.