• november 10, 2019
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Gamma en Karwei gaan 250 tot 300 miljoen investeren in de winkels en internetplatforms. Dat zegt algemeen directeur Harm-Jan Stoter van moederbedrijf Intergamma in een interview met MIX.

De bouwmarkten boekten vorig jaar een consumentenomzet die net iets lager was dan het jaar ervoor. Het gezamenlijke bedrijfsresultaat was 138 miljoen euro. Stoter meldde vorige maand al dat hij tevreden was met de resultaten. In het interview zegt hij dat hij de stabiele omzet vooral bijzonder vindt omdat de organisatie flink op de schop ging door de overname van 160 winkels van een franchisenemer. “Vaak zie je organisaties in zulke veranderingen juist flink omzet inleveren, maar dat hebben wij niet gedaan. En dan hebben we bovendien nog een mooi resultaat geboekt.”

Karwei zal zich de komende jaren nog meer gaan richten op woninginrichting. Gamma legt de focus op grote klussen, maar vooral op duurzaam en slim wonen.

Van beide winkels is een vestiging in Gouda aanwezig. Gamma zit op bedrijventerrein de Goudse Poort en Karwei aan de Marconistraat op bedrijventerrein de Gouwestroom.