• mei 02, 2021
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

De winkels in de binnenstad van Gouda mogen weer open net als de warenmarkten die sinds afgelopen donderdag 29 april weer op volle sterkte mogen draaien. En dat was te merken aan de drukte in de binnenstad. Zeker afgelopen zaterdagmiddag puilde de binnenstad weer uit van de bezoekers. Blij en ontspannen liepen duizenden bezoekers ook vanuit Schiedam en Rotterdam weer als vanouds in de binnenstad. ‘Wat hebben wij Gouda gemist!’, aldus diverse bezoekers van buiten Gouda aan winkels, zo meldden winkeliers dat aan deze website.

De terrassen zaten zaterdag vanaf 12.00 uur bomvol in de overwegend zonnige binnenstad.

De ondernemersvereniging S.O.G. had geregeld dat er deze zaterdag een opschoondag was met overal nieuwe plantenbakken in de binnenstad. Zowel de gemeente, diverse wethouders en gemeenteraadsleden, veel vrijwilligers, de centrummanager, binnenstadsondernemers, Cyclus en de Stichting Gouda Schoon deden aan deze aktie mee.
Kortom, het leek een begin van een nieuwe periode voor de binnenstad van Gouda!

Zondag 2 mei is het de eerste zondag van de maand, dus een koopzondag in de binnenstad van Gouda. Met een redelijke weersverwachting, dus waarschijnlijk veel wnkels open. Voor Perry (Sport) aan de Lange Tiendeweg is het de laatste verkoopdag, aldus berichten op facebook. Daarna gaat dit filiaal weg en komt er een filiaal van Xenos voor terug.