• maart 13, 2019
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Leen Bakker introduceert deze week zijn nieuwe winkelconcept in ons land. De winkel in Dordrecht is de eerste waar het concept te zien is. Dit meldt RetailNews.

Bij het nieuwe concept spelen gemak, inspiratie, beleving en service een rol en worden de winkels voorzien van een industriële uitstraling. Het concept wordt dit jaar nog verder getest, daarna wordt bekeken hoe de formule wordt uitgerold in de overige winkels.

Met het nieuwe winkelconcept wil Leen Bakker zijn formule nieuw leven in blazen. Ceo Debbie Klein stelde onlangs dat de formule ervoor moet waken niet in slaap te vallen. “Uitdagend nieuwe bedrijven hebben de hele branche, die een klein beetje heeft zitten snurken, wakker geschud.” Iedere gevestigde retailer moet zich volgens haar opnieuw uitvinden, want nieuwe spelers nemen talloze hordes voor klanten weg.

De woonwinkelketen richt zich vooral op woon- en slaapkamerinrichting. Het bedrijf, dat in handen was van Blokker Holding, werd in 2017 gekocht door Gilde Equity Management en heeft ongeveer 170 vestigingen, verspreid over Nederland, België en de Antillen.

De Leen Bakker-winkel in het Belgische Ternat is eerder al voorzien van de nieuwe winkelformule.

In Gouda is een filiaal van Leen Bakker gevestigd op bedrijventerrein Kromme Gouwe aan de Goudkade ongeveer naast de Action (zie foto).