• maart 14, 2020
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Liefhebbers van kleurrijke schoenen kennen ongetwijfeld het schoenenmerk Mascolori. Het merk heeft een webshop en twee winkels: één aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam en de ander aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Maar die laatste winkel gaat sluiten. Mascolori heeft hierover een persbericht verspreid dat als volgt luidt:

‘Na een mooie en gezellige tijd in een van de leukste straten van Amsterdam stoppen we daar.
De winkel was een plek waar we toffe nieuwe Mascoloristen hebben ontmoet en waar de feestjes gegarandeerd slaagden.
Toch bleven de verkopen achter bij de verwachtingen.
Dat is jammer, maar geen ramp.
We gaan door in Rotterdam, met de webshop en in de toekomst wellicht weer in een andere stad.
Tijd dus om de winkel in Amsterdam leeg te ruimen. Maar niet voordat we hebben getoost op de heerlijke samenwerking aldaar met Niels van Suits for Dudes en de gezelligheid waar we op terug kijken.
De borrel is op vrijdag 20 maart vanaf 16.00 tot ca 20.00 uur. Wij zorgen voor een versnapering en de laatste schoenen en shirts gaan die dag weg met 20% korting. Na deze borrel zijn we nog op twee dagen geopend in het Amsterdamse: op zaterdag 21 maart en zaterdag 28 maart. Kom nog snel even langs en anders op het Mascolori verjaardagsfeest op 11 april in Rotterdam.
We hebben besloten de festiviteiten door te laten gaan ondanks de Corona-hectiek. Ben je echter verkouden ed, blijf dan logischerwijs thuis. Tot dan!’

Inmiddels heeft Mascolori de geplande borrel op vrijdag 20 maart in verband met het coronavirus afgelast.