• februari 24, 2020
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

De SOG en de gemeente Gouda zijn op zoek naar een gedreven
CENTRUMMANAGER
voor de binnenstad van Gouda

Als centrummanager werkt u primair voor de ondernemers in de binnenstad van Gouda. U werkt binnen een krachtenveld van gemeente, winkeliersverenigingen, culturele instellingen, evenementenorganisaties, Brede school, coördinator stadsmarketing, horeca ondernemers en de VVV. U werkt nauw samen met de coördinator binnenstad van de gemeente Gouda en de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda (SOG).

Doelstelling
Het doel is om een bruisende, levendige en ondernemende binnenstad met alle partners te creëren. Het centrummanagement draagt hierin bij door het versterken van de lokale en regionale aantrekkingskracht en daarmee het economisch functioneren van het centrum. Ook levert de centrummanager een bijdrage aan het versterken van het individuele ondernemerschap van binnenstadondernemers.

Vaardigheden en profiel
De centrummanager is een netwerker, een bruggenbouwer en een initiator van nieuwe ideeën en plannen. U bent sterk in de sociale omgang maar kan ook een plan op papier zetten. U spreekt de taal van de ondernemer, maar verstaat ook de taal van de overheid. U kunt anderen enthousiasmeren en overtuigen, bent vasthoudend, doelgericht en slagvaardig. U kunt goed omgaan met conflicten en belangentegenstellingen. Daarnaast heeft de centrummanager duidelijke vaardigheden m.b.t. communicatieve activiteiten zoals het verspreiden van (digitale) nieuwsbrieven en andere social media. Uw opleidingsniveau is minimaal MBO4+.

En verder
Het betreft een functie van 20 uur per week. Een flexibele houding ten aanzien van werken buiten reguliere kantoortijden is gewenst. U wordt ingehuurd voor een periode van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Beoogde start van de opdracht is dit voorjaar voorzien. De centrummanager heeft geen zakelijke belangen in Gouda e.o. of bij de betrokken partijen.
De sluitingstermijn voor aanmeldingen op deze opdracht is 29 februari 2020.

Uw motivatie, CV en aanbieding kunt u opsturen naar de SOG via info@ondernemersgouda.nl. Vragen en verzoeken om meer informatie kunt u tevens aan dit adres richten.