• november 02, 2019
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Sinds een paar weken heeft Gouda een nieuwe facebook-pagina. Naar een idee van Herman Schoemaker, mede-eigenaar van Thais restaurant Bangkok City aan de Lange Tiendeweg in de Goudse binnenstad, is de pagina Foodstreet Tiendekwartier in het leven geroepen.
Het zogenoemde Tiendekwartier bestaat voornamelijk uit de straten Zeugstraat, Wilhelminastraat, Korte en Lange Tiendeweg, Groeneweg en Jeruzalemstraat. Daar zitten dertien horecazaken waar men kan eten: van Grieks, Indiaas, Thais tot Japans. De ‘wereldkeuken’, zoals Schoemaker dat noemt.
Naast die horecazaken telt het Tiendekwartier ook nog eens ruim tien winkels waar voedsel in allerlei soorten en maten kan worden gekocht: van koffie & thee, kaas, snoep tot brood en banket.

Kortom, reden genoeg om aan al die ‘food-stores’ aandacht te besteden via een eigen facebook-pagina. Het is de bedoeling om, aldus deze pagina, later in het jaar of begin volgend jaar met deze zaken speciale acties te ontwikkelen. Daarbij kan men denken aan een restaurant-wandeling met proeverijen of andere acties waarbij bijvoorbeeld een of meer producten centraal staan.
De facebook-pagina heeft twee beheerders, zodat enige continuïteit wordt gegarandeerd.
Wie de Foodstreet-pagina wil bezoeken, klik dan hierna op Foodstreet Tiendekwartier