• september 11, 2019
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Schoenenwinkelketen Omoda is in gesprek met bol.com om ‘bezorgen op dezelfde dag'(same-day delivery) ook bij bol.com beschikbaar te maken. De schoenenwinkel heeft die bezorgoptie al wel op zijn eigen platform, maar klanten die via bol.com schoenen bij Omoda bestellen, hebben die bezorgoptie nu nog niet. Dat vertelt coo Jan Baan tegenover RetailTrends.

“Het is gek dat je bij bol.com nu niet dezelfde service krijgt dan wanneer je bij Omoda zelf bestelt”, vertelt Baan. De schoenenwinkel heeft sinds maart dit jaar een samenwerking met de webwinkel. Bij Omoda is gratis same-day delivery al beschikbaar sinds maart 2018.

Of de samenwerking tussen bol.com en Omoda er één is voor de langere termijn, zal moeten blijken. Baan vindt het wel een goede zaak om naar dit soort coöperaties te kijken en sluiten het dan ook niet uit dat Omoda zich in de toekomst bij andere marktplaatsen zal aansluiten. “Je moet daarin constant relevant en alert blijven, zijn waar de klanten zijn en je niet teveel berusten in dat wat vorig jaar de trend was.”

In Gouda zit een winkel van Omoda in de Zeugstraat in de binnenstad.