• januari 04, 2021
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Op kerstavond 24 december jl. is Gouwenaar Fred Grem overwachts overleden. Hij werd slechts 72 jaar.
Fred Grem was oprichter en tot zijn pensioen directeur van Adhoc Horecamakelaars en is ruim 38 jaar lang van grote betekenis geweest voor de makelaardij in het algemeen en de horecamakelaardij in het bijzonder. Hij was de eerste makelaar die specifiek is beëdigd als makelaar van horecabedrijven.

Sinds 2016 was hij voorzitter van de stichting Houtmansplantsoenconcerten in Gouda.
In 2008 is Fred Grem een jaar interim-voorzitter geweest van de S.O.G., een taak die hij met veel verve heeft vervuld. Hij vertegenwoordigde toen al in het bestuur van de S.O.G. de belangen van vastgoedeigenaren in de Goudse binnenstad.
Bij zijn terugtreding uit de directie van Adhoc Horecamakelaars in 2016 werd hij tijdens een afscheidsbijeenkomst in de Burgerhal onder het stadhuis op de Martkt in Gouda benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Toen al openbaarde zich bij Fred Grem de gevolgen van de ziekte van Alzheimer. Hij kon daar niet goed mee omgaan, in het begin verzette hij zich hier heftig tegen en tot op het laatst ontkende hij het. Recent nog sprak deze website bijna wekelijks Fred Grem in de binnenstad, voor zover dat nog ging.
De crematie heeft inmiddels in alle stilte plaatsgevonden.

Fred, dank voor al jouw inspanningen voor de ondernemers binnenstad!
Medeleven voor echtgenote Gera.

Rust zacht Fred. Fijne man! Dank voor je inzet.