• juni 15, 2019
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Zara, Bershka, Pull & Bear en Stradivarius openen flagshipstores in het nieuwe winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidschendam. Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco-Westfield heeft een deal gesloten met de Inditex-winkels. Dit schrijft RetailNews. Eerder maakten onder andere Costes, The Sting en Hema bekend zich te vestigen in het winkelcentrum.

Het winkelcentrum van 117 duizend vierkante meter, de opvolger van Leidschenhage, gaat volgend jaar open. Het gaat officieel Westfield Mall of the Netherlands heten en vergt een investering van 570 miljoen euro. Er komen 280 winkels, restaurants en vrijetijdszaken in combinatie met 45 eetgelegenheden.

Van de vier Inditex-winkels wordt de Zara-vestiging het grootst: 3.656 vierkante meter. Bershka betrekt een ruimte van 1.024 vierkante meter en de nieuwe winkels van Pull & Bear en Stradivarius worden respectievelijk 874 en 887 vierkante meter.

In een uitgegaan persbericht zegt Unibail: ‘Net als alle andere flagship centra in het Unibail-Rodamca-Westfield-portfolio, biedt het centrum mogelijkheden die verder gaan dan de traditionele detailhandel met unieke evenementen en ervaringen. Dit markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de detailhandel in Nederland om tegemoet te komen aan de veranderende wensen van de consument.’