• maart 14, 2019
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Urban Interest heeft in de Goudse binnenstad de afgelopen periode vier winkels en een kantoorruimte verhuurd. Zo werd een winkelruimte aan Hoogstraat 5 verhuurd aan AVBA Collection, gespecialiseerd in zakelijke herenkleding. Perfect Colours, een winkel voor zwangerschaps- en babykleding heeft haar intrek genomen in de winkelruimte aan de Kleiweg 83.
Daarnaast is Kleiweg 95, verhuurd aan huishoudartikelen-specialist Shu. Voor de winkelruimte aan Kleiweg 103 is QoQo, een Wellness Center gespecialiseerd in massages en traditionele Chinese therapieën gecontracteerd en in de kantoorruimte aan het Regentesseplantsoen 52-54 zal DoubleSmart, een bureau gespecialiseerd in online marketing, zich vestigen.

Momenteel zijn er nog twee winkels beschikbaar voor verhuur zijnde Kleiweg 91 met een totale grootte van 313 m² waarvan 188 m² gelegen op de begane grond en Markt 52 (naast Albert Heijn) met een totale grootte van 127 m² gelegen op de begane grond.

Abram Makelaardij en Basis Bedrijfshuisvesting Gouda brachten deze transacties in nauw overleg met verhuurder Urban Interest tot stand.
Meer informatie op Urban Interest