• oktober 11, 2019
  • Comments : 0
  • In Category : nieuws

Gouda, niks mis mee
Gouda is voor iedereen. En dat wordt op zaterdag 12 oktober gevierd met een fantastisch evenement: ‘Gouda, Niks Mis Mee’. Het wordt een dag vol activiteiten, muziek, demonstraties en plezier in de straten van Gouda. Voor mensen met én zonder beperking. Een van de speciale gasten is Vincent Bijlo.
‘Op 12 oktober gaan we elkaar ontmoeten en ruimen we misverstanden, vooroordelen en onwetendheid uit de weg op de leukste manier die je maar kunt bedenken: met een groot feest! Daar horen natuurlijk spelletjes als koekhappen en zaklopen bij, maar óók rolstoeldansen, cabaret en livemuziek. De WheelChairMafia maakt de straten onveilig, Kees-Jan van der Klooster daagt je uit en het ervaringsparcours laat zien hoe verschrikkelijk hándig je kunt zijn met een rolstoel. Want mensen met een fysieke beperking hebben niet alleen karakter, humor en verstand, maar vooral veel mogelijkheden”, aldus de organisatie.
De die organisatie is in handen van het DOE Platform van de S.O.G en de Goudse Adviesraad voor mensen met een Beperking (GAB). Vrijwilligers uit heel Gouda werken eraan mee.
Het evenement duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Trouwstad Gouda
In de Sint Janskerk wordt die zaterdag ook een groot evenement gehouden. Van 11.00 tot 16.00 uur wordt daar Trouwstad Gouda gehouden. Op het programma van Trouwstad Gouda staan onder meer een inspirerende beurs in de Sint-Jan. Zeker veertig bedrijven presenteren zich hier met producten en diensten voor stellen met trouwplannen.
De spectaculaire modeshows met bruiden en bruidegommen worden om 12.30 uur en 14.30 uur verzorgd door Speksnijder Bruidsmode, Lovely Weddings en DIYA Tailors en om 13.30 uur door Dinkra /The Melting Shop en Blomatelier.
Om 11.30 uur en 15.15 uur zijn er live trouwceremonies waarbij bezoekers van de beurs bij de ‘stoet’ kunnen aansluiten om de huwelijksvoltrekking mee te beleven. Rond de tweede live trouwceremonie brengt Pip Alblas, bekend van The Voice of Holland, nummers van haar nieuwe CD ten gehore. Alle informatie leest u op Trouwstad Gouda

Kortom, opnieuw een levendige zaterdag in de Goudse binnenstad.